Szolgáltatások

Szitanyomás


Minimális rendelési mennyiség 30 db, egy mintára vonatkozóan!


LEÍRÁS

A legkedveltebb emblémázási forma, mivel a legtartósabb és szinte minden textilre jól alkalmazható. Általában vizes bázisú festékekkel nyomunk direkt a pólóra, mivel ez a leginkább bőr- és környezetbarát. Gumis adalékot használunk sztreccs pólókhoz, illetve igény szerint single anyagra is.

RENDELÉS MENETE

Az árajánlatkérésben kérjük jelöljék meg, hogy milyen mintát, milyen színű termékre, milyen méretben és mire kérnek. (Árat kizárólag írásban tudunk adni). Amennyiben ajánlatunk megfelel Önöknek, visszaigazolást küldünk és a vektoros grafika birtokában, a megadott pantone kódokkal (nyomás színe) küldünk látványtervet. A beérkezett előleg (a rendelés értékének 30%-a) és az elfogadott látványterv után kezdjük el a munkálatokat. Amennyiben igényt tartanak rá, az első legyártott termékről minta fotót tudunk küldeni (erre az elfogadási idő keret 1-2 óra).

A pantone kódok megtekintéséhez, kérjük kattintson IDE.

 

 

ÁRAK

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk. (Kérjük az emblémázással foglalkozó kollégákat keresse ezzel kapcsolatban: Értékesítés

Szitanyomás árak

 

A pantone kódok megtekintéséhez, kérjük kattintson IDE!

 

UTÁNRENDELÉS:

Az elkészült szitákat 2 hónapig őrizzük. A 2 hónapon belül leadott utánrendeléseknek nincs előkészítési költsége, az ezen túliak esetében a szitakészítés díját ismét kiszámlázzuk. A szitafilmeket korlátlan ideig megőrizzük. Az utánrendelésnél is a minimum 30 darabos tételeket tudjuk listaáron számlázni.

HATÁRIDŐ

Az általános átfutási idő kb. 1 hét, mely a műhelyeink elfoglaltságától is függ. Amennyiben van egy konkrét határidő, amit megjelöl, abban az esetben, akkor vállaljuk el a munkát ha meg tudjuk oldani azon belül.

Transzfer nyomás 


LEÍRÁS

A szitanyomással ellentétben a nyomat nem direkt a termékre készül, hanem egy speciális transzfer papírra és onnan kerül felvasalásra a textilre. Az alábbi esetekben kimondottan ezt az eljárást ajánljuk: 
- Ha a minta nagyon kicsi, vékony vonalakat, vagy feliratokat tartalmaz (mivel a papíron nem folyik meg a festék, így szép tű éles vonalakat tudunk szitázni, ellentétben a direkt nyomással, ahol az ilyen vékony vonalak a textilre nyomva megfolynak, elmosódnak, olvashatatlanná vagy színhiányossá válnak.) 
- Raszteres minták esetében (színátmenetek, elhalványodások, fotó realisztikus képek, color grafikák, fotók). Itt lehetőségünk van annyira apró rácssűrűséget használni a raszteres részeknél, hogy alig észrevehetőek a raszter pöttyök, amik a kép árnyalt, tónusos részeit adják.
- Amennyiben pulóverre, nadrágra kérik a mintát.
- Ha egyszerre kevesebb terméket szeretne, de folyamatosan vásárol, így az előre legyártott matricákat később is fel tudja használni. A szitanyomáshoz képest az alábbi plusz költségek merülnek fel: papír költség 15-75 Ft + ÁFA / nyomat vasalási költség 150 Ft + ÁFA / nyomat (csak abban az esetben, ha nem azonnal használja fel a matricát) Szitakészítés 4500 Ft + ÁFA / szín (nem tulajdonjog, csak használat 2 hónapra ) Nyomdai előkészítés 3500 Ft + ÁFA / szín (szitafilm )

Fólia nyomás 


LEÍRÁS

Ez a technika alkalmas egyedi feliratok elkészítésére előkészítési költség nélkül. Általában mezek, pólók feliratozásánál használjuk, egyedi számok, és nevek emblémázásánál. Egy színes fóliából vágjuk ki a mintát és ezt magas hőfokon, és nagy nyomással préseljük rá az anyagra. Nem alkalmas több színű grafikák elkészítéséhez ahol pontosan illeszteni kell a színeket. Jól kombinálható hímzéssel vagy szitanyomással is. Hiszen ha egy adott emblémát szitázunk nagyobb mennyiségű pólóra, ruhára, akkor az adott minta fölé kerülhetnek az egyedi nevek, osztályok, csapatok, csoporttagok esetében így mindenkinek saját, névvel ellátott meze lehet.

RENDELÉS

Minden esetben írásban kérjük a színek, méretek és egyedi feliratok / számok listáját.Ezenkívül szublimálással és egyéb különleges eljárásokkal is foglalkozunk.