Szolgáltatások

HÍMZÉS

SZITANYOMÁS

CSOMAGKÜLDÉS

 

Magyarországon nettó 50.000 Ft felett ingyenes

Nettó 50.000 Ft alatti rendelésnél a csomagküldés ára:

Utalás / Előreutalással  történő fizetés esetén: 1000 Ft+ Áfa
Utánvétnél: 1350 Ft+Áfa 

 

Nem budapesti szállítási cím esetén a délután 13 óráig beérkezett rendeléseket a következő munkanapon szállítja ki a Trans-O-Flex Futárszolgálat az ország bármely pontjára.

A rendelés leadásánál feltétlenül adja meg email címét és telefonszámát (mobil) a sikeres kézbesítés miatt.

Amennyiben a szállítási cím különbözik a számlázási címtől, kérjük feltétlenül jelezze!Az ünnepek előtti megemelkedett rendelésszám miatt, annak ellenére, hogy a küldemények feldolgozása folyamatos és megnövelt kézbesítői létszámmal történik, a kiszállítás, előfordulhatnak több munkanapos kézbesítési késedelmek. Előre sajnos nem tudjuk mi sem megmondani, hogy biztosan melyik nap kerül a kiszállító futárhoz.

A Trans-O-Flex csomagkövetés menüpontjának (http://www.tofonline.hu/tofTrack/ ) segítségével a fuvarlevélszám megadásával ellenőrizhető, hogy kiszállító futárra került-e adott napon a küldemény valamint amennyiben megadásra került a megfelelő elérhetőség részükre, akkor SMS-ben és e-mail-ben is tájékoztatást küldenek a küldemény várható kézbesítéséről (amennyiben ténylegesen kiszállító autóra került a küldemény, a kézbesítés napjának reggelén).Címzett előértesítések
(SMS/E-MAIL)

A Trans-O-Flex Futárszolgálat tájékoztató üzenetet küld emailben/SMS-ben a kiszállítandó küldemények címzettjeinek, amellyel felhívja figyelmét, hogy mikor számíthat csomagja érkezésére.

  •   Megtudhatja, pontosan mikor számíthat a futár érkezésére, így nem kell egész nap készenlétben lennie.
  •   Ha más időpontban lenne alkalmas Ön számára a csomag kiszállítása, a TOF ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot, egyeztethet új időpontról.

Rugalmas kézbesítés
(FLEXIBLE DELIVERY)

Az előértesítőben található linkre kattintva a címzett egy mobiltelefonról is megnyitható felületre kerül, ahol igénye szerint választhat módosítási opciók közül.
A következő módosítási lehetőségek állnak rendelkezésre:

  1. későbbi kiszállítási dátum kérése (akár 6 munkanappal későbbi dátumot is kiválaszthat a legördülő menüből)
  2. és/vagy új kiszállítási cím megadása
  3. megjegyzés küldése a futárnak (pl. a küldemény átadható az XY nevű szomszédnak)

A módosítás érvényesítéséhez a címzettnek meg kell adnia egy hitelesítési adatot is: sms értesítés esetén azt a telefonszámot, amelyre az értesítést küldtük; e-mailértesítő esetén pedig a címzett e-mail címét.

A címzetteknek csak egyszer van lehetőségük a kiszállítással kapcsolatos adatok módosítására.

Azoknak a címzetteknek, akik nem rendelkeznek internetkapcsolattal, a Trans-O-Flex Futárszolgálat ügyfélszolgálatának segítségét kell kérniük az alábbi telefonszámon: +36 1 8 777 400.